Home → news

(UA) У столиці стартував Міжнародний культурно-творчий проект «24 карата мистецтва».

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Чи часто ви замислювалися  про те, як народжуються таланти? Чому останнім часом такими популярними стали рвзні талант-шоу, і як нікому не відомі або «широко відомі у вузьких колах» виконавці раптом знаходять загальну, навіть всесвітню популярність? Як би там не було, а суспільство обирає і визнає кращих з кращих. Щоб досягти вершин, потрібно почати з першої сходинки вгору. Такий сходинкою для молодих українських талантів стане новий Міжнародний культурно-творчий проект «24 карата мистецтва».

25 листопада 2015, відбувся перший етап проекту. Захід відбувся у м Київ, по вул. Стеценко 44, в готельно ресторанному комплексі «Піросмані».

Головна ціль проекту: надати можлівість талановитій молоді розкрити свій потенціал, знайти продюссерів для подальшого розвитку свого таланту; надати можливість талановитій молоді України популяризувати свою творчість у всіх країнах світу.

У рамках Міжнародного культурно-творчого проекту, будуть проходити: концертні тури, конкурси, фестивалі, теле і радіо програми, виставки образотворчого мистецтва, фешн-покази, майстер-класи, семінари, творчі зустрічі з відомими особистостями в галузі культури  та мистецтва.

Організатори Проекту – продюсерський центр «24 carats of art», та Громадська організація «Клуб хореографічного та вокального мистецтва« Мілленніум ».

Генеральним партнером Проекту виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ в рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини», головним  завданням якої, якраз і є підтримка талановитої молоді.

Ми отримали досить багато заявок на участь упроекті, але на першому етапі були представлені найкращі. В номінації «образотворче мистецтво», для подальшої співпраці, орг.комітет відібрав двох художниць – Наталію Ярошенко і Маргариту Резник.

У номінації «вокал» (вікова категорія 18+), орг. комітет залишив всього одну вокалістку – Оксану Ковальчук.

У номінації «Дизайнерське мистецтво» дизайнер, Анна Черній, презентувала 15 робіт на карнавальну тематику, які викликали справжній захват у гостей заходу.

Почесний гість заходу, радник з гуманітарних питань посла Грузії в Україні – Зураб Топурія, висловив своє захоплення виступами конкурсантів, та наголосив на розвитку культурного взаємообміну між Україною- та Грузією.

Родзинкою заходу стали виступи вокалістів проекту «Вечірник». Протягом року вже було проведено одинадцять світських заходів, в рамках цього проекту , де були зібрані кращі вокалісти України серед підлітків

Найяскравіші вокалісти «вечірника», за результатами голосування журі, покидають конкурсну частину і переходять в «Золотий склад». З ними, в рамках проекту «Вечірник», орг. Комітет веде окрему творчу, продюсерську діяльність та співпрацю.

Вже на першому етапі, проект «24 карат мистецтва» викликав надзвичайний інтерес у діячів культури та представників українського шоу-бізнесу. Багато з них увійшли до складу експертного журі проекту:

– Петро Чорний – співак, Заслужений артист України.

– Джанні Девіс (Gianni Davis) – композитор, поет, музикант, продюсер із Італії  Продюсував Рікардо Фольї, писав пісні для Робертіно Лоретті, Пупо, Джанні Моранді.

– Сергій Підкаура – музикант, автор слів і музики найвідоміших хітів.

– Еріка Ситник – співачка, композитор, педагог з вокалу ряду телевізійних проектів СТБ: «Х-фактор», «Україна має талант», «Зоряний ринг».

– Алла Попова – Народна артистка України, професор кафедри естрадного співу, Київського національного університету культури і мистецтв.

– Влада Литовченко – президент Міжнародного фонду культурного співробітництва.

– Олександр Лишафай – композитор, аранжувальник, Заслужений діяч мистецтв України.

– Вадим Олійник – популярний український співак і екс-соліст групи «ДиО. фільми ».

– Олена Гончарук – оперна діва, зав. кафедри вокалу Київської академії мистецтв.

– Наталія Лей – композитор, поет, актриса.

– Наталія Колесник – Президент БО «Міжнародний благодійний фонд Гарних справ».

– Галина Білогуров – викладач методист вищої категорії Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, поет, композитор.

– Михайло Толмачов – Заслужений діяч естрадного мистецтва України, композитор, аранжувальник, звукорежисер.

– Сергій Бацман – композитор, поет, соліст групи – «Краяни».

– Тетяна Павлюк – кандидат мистецтвознавства, професор КНУКіМ. Президент продюсерського центру «24 CARATS OF ART», ГО «Клуб« Мілленніум ».

Ми раді бути частиною Проекту, адже, він сприяє професійному зростанню  та відкриттю перспектив для учасників.

Проект, надає можливість молоді, отримати справжніх шанувальників, серед людей старшої вікової категорії, які по-справжньому зможуть оцінити їх талант.