Home → news

(UA) Центр Медіа Ініціатив в дії

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

17 листопада в новому коворкінговому просторі «НеРобоче місце» відбулося друге заняття з креативної журналістики Центру Медіа Ініціатив.

Цього разу учасники більш детально познайомилися з жанрами та видами репортажу. А також Наталка Кружиліна відкрила багато секретів написання статей.

Наші учасники надзвичайно амбіційні та все схвачують на льоту. Тож вони відразу скористалися порадами, та прямо на занятті зі звичайних новин в газетах – робили сенсації.

Заняття у ЦМІ –  це не лише теорія, це максиму практики та інтерактиву. У цьому студенти переконалися, коли Наталка влаштувала їм своєрідну прес-конференцію. Кожен мав змогу відчути себе в ролі журналіста та провести інтерв’ю з керівником проекту ЦМІ – президентом МБФ Гарних справ, Наталією Колісник. Кожен учасник мав змогу задати Наталії лише одна запитання. Наталія обрала трьох авторів найбільш компрометуючих питань для проведення реального інтерв’ю з відомими людьми на благодійному аукціоні «Радіти життю».

Побажаємо учасникам не зменшувати темп, так само швидко і якісно освоювати інші «фішки» сучасних акул пера. Успіхів!

МБФ Гарних справ виражає подяку простору «НеРобоче місце» за надання можливості провести заняття ЦМІ саме у їх затишному конференц-залі на висоті пташиного польоту!

a4zsgfb1xsu

ininymr_r3w

jy14dd-b2t8