Home → news

(UA) Центр Медіа Ініціатив розпочав свою роботу

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

10 листопада в студентському Антикафе Campus відбулося перше заняття з креативної журналістики Центру Медіа Ініціатив. Охочих дізнатися, що відбувається за лаштунками українських медіа та освоїти тонкощі непростої професії виявилося чимало. 40 студентів різних вузів з подивом виявили, що крім уміння красиво і грамотно писати, сучасний журналіст повинен бути креативним, наполегливим, мати аналітичний склад розуму і навіть володіти акторськими даними.

Чого не позичати сучасним студентам, так це активності та амбіцій. Вони відмінно впоралися зі своїм першим завданням – за 10 хвилин організувати і провести ток-шоу. Прекрасно вживались в ролі ведучих, редакторів, політиків, феміністок і навіть директорів шкіл.

Побажаємо учасникам не зменшувати темп, так само швидко і якісно освоювати інші «фішки» сучасних акул пера. Успіхів!

МБФ Гарних справ виражає подяку Антикафе Campus за надання можливості провести перше заняття ЦМІ саме у їх затишній та зручній для заходів такого формату кімнаті трансформер.

 

58weljrguai

gcgf9bjudhu

lonch_rtw0w

n5boug7tofe

qqn6ccfixl4

utf4fu3hto4

z7vvaitmaog