Home → news

(UA) Семінар в рамках проекту Нова оселя

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

З 8 по 10 грудня представники МБФ Гарних справ взяли участь у семінарі в рамках реалізації проекту «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей ВПО в м.Києві та Одеській області» для осіб, які надають послуги внутрішньо переміщеним сім’ям та особам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Спікерами семінару були Маттайс Еувема – директор ICDI починаючи з 1 вересня 2007 року та Рутгер ван Оденховен – старший керівник з реалізації програм ICDI.

На семінарі ми ознайомилися з досвідом країн східної Європи щодо створення Центрів «Nest» для уразливих категорій дітей, освоїли основи залучення дітей до вирішення власних проблем, сформували навички щодо форування потенціалу громади до підтримки діяльності пунктів для дітей та ознайомились з новим для нас поняттям – «наближення у напрямку дітей».

На семінарі була сформована команда, яка в 2017 році буде працювати в рамках проекту Нова Оселя.
До неї увійшов і МБФ Гарних справ, адже фонд став переможцем грантового відбору і вже з Нового року почне реалізацію нового проекту, спрямованого на роботу з дітьми внутрішньо переміщених осіб. Деталі вже згодом.

А ми вдячні LHSI( “Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я”) за чудову організацію семінару та теплий прийом.