Home → news

(UA) З кожного по добрій справі!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Хочете зробити щось хороше? Зараз саме час, і у вас є така можливість, тим більше це так просто.

В рамках проекту Charity Challenge у Фонд надійшло понад 9 тисяч заявок з проханням допомогти елементарними побутовими речами. Всі заявки ми перевіряємо на справжність, щоб бути впевненими, що допомога прийде саме тим, хто дійсно потребує. Давайте допоможемо їм РАЗОМ!

Допомогти можна матеріально – через кнопку «ПОЖЕРТВУВАТІ».

Або ж РЕЧАМИ, і не обов’язково новими. Перегляньте свій будинок і у вас неодмінно знайдеться щось, про що так просять люди.

Що необхідно:

  • Продукти харчування (нешвидкопсувні продукти, дитяче харчування)
  • Засоби гігієни, побутова хімія
  • Предмети побуту (постільна білизна, рушники, подушки, ковдри, матраци, посуд)
  • Дитячі товари (коляски, ванночки, ліжечка, стільчики для годування, манежі, сумка-кінгуру, слінги, горщики, соски, пляшечки тощо.
  • Побутова техніка (холодильники, чайники, мікрохвильові печі, електроплитки, грубки, пральні машинки)
  • Чистий сезонний одяг та взуття (для дорослих та дітей)
  • Дитячі та дорослі книги, іграшки

Детальніше

Якщо ваші речі призначені або ви хочете допомогти конкретному напрямку (дітям в інтернатних установах, переселенцям і т. д.) повідомте нас і вони відправляться за призначенням.

Для передачі речей необхідно принести речі в Фонд Хороших справ за адресую м. Київ, вул. Васильківська, 1, офіс 112 або ж відправити за допомогою наших партнерів Інтайм (м.Київ, відділення №24) і повідомити нам номер декларації (в рамках проекту Charity Challenge відправка багажу для вас буде безкоштовною).

Добрі справи в моді! Давайте разом допоможемо українцям, які цього потребують.