Home → news

(UA) Практичний тренінг з залучення і координації волонтерів

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Практичний тренінг « Волонтерська допомога- це реально»

МБФ «Гарних справ» в рамках проекту «Сharity Сhallenge» представляє практичний тренінг з залучення і координації волонтерів.

Актуальність тренінгу:
Кожен з нас щодня вирішує безліч різних питань. Хтось може справитися з ними самостійно, а комусь потрібна допомога і підтримка. Тут важливо розуміти: якої допомоги, від кого і яким чином можливо очікувати. А чи задумувалися Ви, що це може бути волонтерська допомога? Що, насправді, існують люди, котрі готові відгукнутися на Вашу потребу, підтримати ідею, допомогти з реалізацією, просто бути добрими і чутливими в допомозі ближньому? Чи хотіли би Ви щоб такі люди були поруч з Вами і надавали системну допомогу? Чи це реально? АБСОЛЮТНО РЕАЛЬНО.
Якщо Ви потребуєте допомоги; якщо Ви людина з інвалідністю, чи вимушений переселенець, Ви маєте багатодітну родину, чи опікуєтеся людиною похилого віку, тощо; якщо Ви організовуєте марафон, джазовий фестиваль, акцію, флешмоб, будь-яку громадську ініціативу; якщо Ви робите заходи в школі, спортивному, дитячому клубі, навіть у своєму дворі; якщо Ви неприбуткова організація, або просто активна людина; якщо Ви маєте ідею і прагнете до її реалізації; якщо Ви створюєте свій власний проект – ВАМ ТОЧНО ПОТРІБНІ ВОЛОНТЕРИ.

Цей тренінг дасть Вам практичне розуміння як залучати, навчати, координувати волонтерів. Як проводити аналіз, оцінювати ризики і ефективність волонтерських програм. Ви зрозумієте, як створювати власні волонтерські програми і отримувати системну волонтерську підтримку.
Важливо! Знання набуті на тренінгу зможе використати будь-яка людина у своєму житті.

Тренінг зі створення власних волонтерських програм відкриває авторську серію тренінгів «Самодопомога», яка включає тренінги з волонтерства, фандрайзингу, цілеутворення, пошуку ресурсів, тайм-менеджменту, створенню власних проектів, що направлені на забезпечення потреб і підвищення якості життя будь-якої людини.

Цільова аудиторія тренінгу:
Люди, що потребують допомоги і прагнуть до змін.
Люди, що хочуть бути корисними, хочуть стати волонтерами.
Люди, що шукають волонтерський ресурс для проектів різної направленості.
Діючі волонтери, координатори волонтерських проектів.

Мета тренінгу:
Розкрити особистий потенціал, мотивувати до дій, надати чіткий алгоритм створення власних волонтерських програм, практично підтримати задум кожного учасника.

Про тренера:
Вікторія Панасюк – практикуючий тренер з розвитку. Основний напрямок діяльності: маркетинг соціальної сфери. Здобула дві вищі освіти: маркетолог і програміст. Але, насамперед мама чудового хлопчика Єгора (ДЦП, 9 років). Досвід активної реабілітації і соціалізації набутий в різних країнах інтегрувався в мету: підвищення стандартів якості життя дітей з особливими потребами і їхніх сімей. Розвиток власного потенціалу дав поштовх до навчання, що підтверджено професійними сертифікатами з керованого навчання, фандрайзингу, створення соціальних проектів, організаційного менеджменту, тощо. Пройшла курс підготовки і підвищення майстерності для тренерів в Міжнародному центрі розвитку і лідерства. Має практичний досвід реалізації соціальних проектів , як особисто, так і в тандемі з різними ГО і БФ. Останні, успішно реалізовані проекти з залученням волонтерів: «Допомога дитині з особливими потребами в школі», «Я біжу заради Єгора», «Допоможи дитині з ДЦП заговорити». Викладає навчальний модуль за направленням «Волонтерство» в програмі Центру соціальних ініціатив.

Коли
Тренінг 21 травня, 10.00-15.00

Адреса: м. Київ, вул. Старокиївська 10Г, корпус “В” Бізнес центр “Вектор”, вхід з вул. Г. Тимофеєвої
Карту і детальні інструкцію проїзду буде надано зареєстрованим учасникам.

Зареєструватися можна за посиланням: https://goo.gl/tCBkHa

Вартість: 200 грн.
Всі кошти буде спрямовано на допомогу в реабілітації Єгора Панасюка (9 років, ДЦП). Детальну інформацію Ви можете отримати у організаторів.

Оплатити можна офіційному сайті МБФ «Гарних справ» за посиланням:
( в назначенні платежа вказати «Самодопомога»), або безпосередньо на заході.

Контакти: Тел. 095 629 00 29 Вікторія

Це дуже практичний тренінг, який допоможе Вам зрозуміти, що не обов’язково володіти ресурсами організації, щоб створити власну волонтерську програму. Перевірено досвідом.
ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС!