Home → news

(UA) Навчання – доступне кожному!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Тепер кожен зможе дізнатися про те, як робити соціальні ініціативи, незалежно від місця проживання.

Навчання в ЦСМ для тих, хто проживає в Києві вже закінчилося, і навіть є перші реалізовані соціальні проекти. На численні прохання людей з інших міст, ми вирішили провести онлайн-тренінги у форматі вебінар.

Отже, у вас є унікальна можливість стати учасником безкоштовного онлайн-тренінгу «Секрет успіху соціальних ініціатив»

Даний захід буде цікаво навіть тим, хто вже пройшов навчання. Ми зібрали всю корисну інформацію курсу Центру соціальних ініціатив. Максимум практики та цінних знань.

Коли: 5 липня о 19.00

Реєстрація обов’язкова: https://docs.google.com/forms/d/1BIH1K31MtbzNvU2pvwyQIUCjSg-_u_b95wbBFB_wj5U/viewform?c=0&w=1

Реєстрація проходить до 5 липня о 15:00
Після реєстрації ви отримаєте посилання на свою електронну адресу.

Проводить: Наталія Колесник, президент Міжнародного благодійного фонду Хороших справ, сертифікований тренер Міжнародного центру розвитку і лідерства, молодіжний тренер БО «Партнерство« Кожній дитині ». Фасилітатор гри з вивчення соціальних прав «Країна гідності».

Зараз в її портфоліо більше 100 реалізованих соціально-корисних проектів в Україні та Грузії, зокрема, благодійні акції для дітей з багатодітних сімей та дітей позбавлених батьківського піклування, проекти адресної допомоги для літніх людей, а також ініціативи, спрямовані на захист навколишнього середовища і розвиток спорту в Україні.

Як практик з впровадження соціальних проектів, охоче ділиться своїм успішним досвідом, проводячи тренінги, семінари та майстер-класи для молодих фахівців.

Не пропустіть свій шанс!