Home → news

(UA) Молодіжний клуб “Клуб успішної молоді(КУМ)”— нам 1 рік

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

29 листопада 2016 року Молодіжний клуб “Клуб успішної молоді(КУМ)” відсвяткував свій перший день народження!!!
Зустріч клуба була цього разу неформальною Хлопці та дівчата поділились своїми враженнями та улюбленими моментами з життя КУМа, написали плани для клуба на наступний рік, пограли в настільні ігри та поїли смачної піцци.
“Досить приємно бачити тих самих людей, що і рік назад. Проте тепер вони так змінились: хтось подорослішав, хтось набрався досвіду, хтось все так же посміхається. Але те, що ці люди тут вже свідчить про їх неймовірний успіх”—говорить один з перших членів клубу Мальвіна Шабала.
А ми вітаємо МK “КУМ”  та бажаємо їм розвиватись, не стояти на місці і залишатись такими ж добрими та щирими, якими вони є зараз.

МБФ “Гарних справ” висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів та МБО Партнерство “Кожній дитині” за ідею, мотивацію та підтримку.

kum-dn4kum-dn1kum-dnkum-dn5

Молодежный клуб “Клуб успешной молодежи(КУМ)”— нам 1 годkum-dn6