Home → news

(UA) РаДіти життю: перша мрія здійснена!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

А у нас радісна новина!!!!!!
Наш Благодійний аукціон “РаДіти життю” ще не завершився, а мрії наших учасників вже починають втілюватися!!!
26 листопада бажання Єгора Панасюка здійснилась! Хлопець потрапив на великий стадіон. Перед самим Благодійним аукціоном 24 листопада мамі Єгора Вікторії повідомили про те, що у них буде можливість відвідати Національний спортивний комплекс.
На деякий час весь НСК Олімпійський опинився в розпорядженні маленького Єгорки. Він розглядав кубки , приміряв футболку Шевченка з автографом , дослідив роздягальню нашої Української команди і, звичайно ж, вийшов на поле! Справжнє поле, де бігають його кумири . Навіть на порожньому стадіоні панує особлива атмосфера.Це місце сильних духом людей , місце справжніх преможців. І це було місце, де Єгорка і його сім’я дійсно були щасливими!
А ми безмежно раді, що мрії наших учасників вже здійснюються!
Ви все ще можете долучитись до нашого Благодійного аукціону.
Переходьте за посиланням https://vk.com/gooddeeds_ua?w=wall-47271068_6650
РаДіти життю- звичайні мрії незвичайних дітей!
Щиро дякуємо команді фотопроекту “Сила Духу” за організацію професійної фотосесії. Особисто Альоні Населевець і Олександру Нестеренко. Станіславу Заводовському за чудову локацію.
Всім велика вдячність за підтримку.
Фотопроект “Сила духа”