Home → news

(UA) Х Міжнародний конкурс-фестиваль «Щасливі долоні»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

18 листопада на сцені Національної опери України ім. Т.Г.Шевченка відбувся гала-концерт Міжнародного конкурс-фестивалю “Щасливі долоні”, націлений на підтримку обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В цьому році цей фестиваль проходить вже вдесяте.

Проект спрямований на створення умов для успішної адаптації дітей-сиріт в соціумі, подальший розвиток талантів, визначення життєвих пріоритетів. Учасниками проекту стали 600 талановитих дітей-сиріт (12-16 років), відібраних на конкурсній основі Міністерством соціальної політики, у напрямках «Освіта», «Культура», «Спорт», з усіх регіонів України. 30 переможцям вручили сертифікати на освіту, путівки на відпочинок в дитячі центри Європи, цінні подарунки від меценатів. За 9 років проведення фестивалю в ньому взяло участь 5400 дітей. Проект дав можливість кожному учаснику продемонструвати свої досягнення і простимулювати їх на нові “.

Сам вечір пройшов у дружній атмосфері, на сцені виступали талановиті діти, зірки українського шоу-бізнеса: Олександр Пономарьов, Наталія Валевська, Время и Стекло, група MMdance, Lily та інші. Після концерту, була проведена благодійна виставка-продаж дитячих робіт.

Благодійний фонд Гарних справ виступає за розвиток потенціалу талановитих дітей, тому, в рамках програми «Дорога для кожної дитини», з радістю виступив соціальним партнером проекту. Адже, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!