Home → news

(UA) Форум-театр в КУМі

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Перед Новим роком хтось ставить цілі, хтось влаштовує гучні вечірки, а в МК КУМ вирішили влаштувати виставу. Але це була не новорічна феєрія з Дідом Морозом та Снігуронькою, а психологічна постановка основана на реальних подіях.
Ми не запрошували професійних акторів, адже ролі виконували самі учасники Молодіжного клубу.
Вистава була створена самими “акторами” на основі реальних історій з життя звичайних людей.
Через втручання глядачів ми дослідили стратегії змін у складних ситуаціях на сцені. І зрозуміли що часто ми робимо проблему, коли її по суті немає, що на емоціях можемо накоїти багато помилок.
Форум театр допоміг учасникам навчитися не бути байдужими до перехожих на вулиці, адекватно реагувати на сварки з коханими. Це дуже сильний інструмент що не тільки дає змогу подивитися на різні ситуації зі сторони, а й допомогає віришити складні проблеми у власному житті.

Ми дякуємо Насадюк Анні, за постановку, модерацію та проведення цього чудового заняття.

Наступна зустріч в рамках КУМу відбудеться вже після Новорічних свят, 12.01.2017.

Тренінги проходять у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» за підтримки Партнерства «Кожні дитині».
Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
Участь безкоштовна.
Ми завжди раді новим учасникам!
Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена.
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору #Hub4you, Благодійному фонду “Свято-Покровський” та Іщенко Михайлу за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.