Home → news

(UA) Благодійний захід для дівчат відбувся!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

5 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня відбулася благодійна коуч-вечірка Charity Love Coaching Weekend with Oksana Shmid «7шагов до чоловіка вашої мрії»

Захід організував Міжнародний благодійний фонд Гарних справ спільно з професійним коучем, Оксаною Шмід. За допомогою івенту організатори досягли відразу дві мети. По- перше, вони допомогли одиноким дівчатам повірити в себе, розібратися в непростих відносинах між чоловіком і жінкою, а по друге зібрали кошти для надання адресної допомоги, нужденним.

Талановитий психолог Оксана Шмід познайомила дівчат з таким інструментом знайомств, як «дейтинг». А ще допомогла всім, прямо на заході, розробити ефективну стратегію « Як зустріти кохання всього життя» з семи зрозумілих і простих кроків!

Дівчата були приємно вражені кількістю практичних завдань і чіткістю подачі матеріалу. З Оксаною разом працювала її колега, психолог, Світлана.

Гості заходу під керівництвом професіоналів склали зрозумілий реалістичний портрет «Чоловіки мрії».

Формат вечірки передбачав невелику кількість учасниць, таким чином кожна дівчина змогла отримати відповіді на свої питання і проконсультуватися з Оксаною.

Вечірка проходила в затишній фотостудії «Простір світла» і після коуч сесії на всіх гостей чекав професійний фото-сет, неймовірно смачні капкейкі, і безпрограшна лотерея.

Дівчата були просто в захваті, а найбільше їх радувала можливість змінити не тільки своє життя, а й життя дітей переселенців, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Адже 50% від вартості квитка піде на надання адресної допомоги за проектом фонду Черіті Челендж. Фонд зібрав всього 1235 гривень, але навіть за ці гроші можна купити необхідні речі.