Home → news

(UA) Допомагати з SuperDeal ще простіше!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Друзі, ділимося з вами гарною новиною, наша акція – «До навчання готовий!» у рамках проекту Charity Challenge, вже на SuperDeal, тож сподіваємось на вашу підтримку!

Станьте частиною проекту або розмістіть інформацію у себе!

www.superdeal.com.ua/kiev/previews/236262-pomozhem-detkam-podgotovitysya-k-novomu-uchebnomu-godu

Зовсім скоро почнеться шкільний сезон і батьки візьмуться купувати своїй малечі потрібні шкільне приладдя. Однак багато українських сімей фінансово не в змозі це зробити. Ми знаємо про це не просто з статистики, а з уст реальних людей. Тільки за останні 3 місяці ми отримали близько 9 тисяч звернень, які це підтверджують.

Ось одна із тисячі заявок:

Сім’я Кудрик переїхала в м. Слов’янськ з Горлівки. До пільгової категорії не належать, тому права на отримання гуманітарної допомоги не мають. У родині старший хлопчик хворий на цукровий діабет. Батьки намагаються знайти роботу, але через ситуацію в регіоні поки такої можливості немає, перебиваються випадковими підробітками. Хлопчаки дуже здібні, займаються спортом, є переможцями багатьох змаганнях. Усі доходи сім’ї йдуть на придбання ліків для старшого хлопчика. Потребують допомоги.

Давайте РАЗОМ підтримаємо наших маленьких школярів і повернемо їм та їхнім батькам віру в добрих людей і хороші справи!

1 612