Home → news

(UA) Акцію «До навчання готовий!» завершено. Звіт

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

11 жовтня 2016 року МБФ Гарних справ відправив 50 посилок. Так закінчилася акція «До навчання готовий!».

Нагадуємо, що дана акцію фонд проводить уже третій рік поспіль, проте цього року ініціатива проходила у два етапи. У серпні ми охопили 100 дітей та провели для них свято. (Детальніше тут ).

У вересні ми активно збирали канцелярію для дітей з сімей, що подали заявку до фонду у рамках проекту Charity Challenge. У результаті було обрано 50 сімей та відправлено шкільні набори 65 дітям.

Хочеться особливо виділити та розписати вклад наших надійних партнерів до таких результатів.

протягом двох місяців у 15 магазинах по всім районам Києва відкрили точки збору речей, у вересні було зібрано:

  1. 21 зошит
  2. 10 ручок
  3. 9 олівців
  4. 5 акварельних фарб
  5. 3 щоденники
  6. 3 лінійки
  7. 4 набори кольорових олівців
  8. 6 альбомів для малювання
  9. Величезна сумка та декілька пакетів з одягом та ящик взуття

SuperDeal протягом двух місяців розміщували у себе інформацію у результаті за цей період вдалося зібрати 771 грн. Як і на що були витрачені гроші нижче.

24 та 25 вересня МБФ Гарних справ узяв участь у сімейному фестивалі Дітки, де проходив збір коштів та речей до акції.

За два дні фестивалю нам вдалося зібрати 1219 грн та декілька пакунків з одягом, іграшками та блокнотами від небайдужих киян.

Step by step school та Step by Step Toys – вироби ручної роботи також разом з нами взяли участь у фестивалі та від продажу своїх фантастичних іграшок ручної роботи додали до нашої суми ще 85 грн. А дівчатка розважали дітлахів фестивалю майстер-класами та аквагримом.

У результаті на усі зібрані кошти за два місяці (2075 грн) МБФ Гарних справ закупив:

  1. Зошит на 12 аркуші в лінію – 150 шт;
  2. Зошит на 12 аркуші в клітинку – 135 шт;
  3. Альбом для малювання – 35 шт;
  4. Чинка – 26 шт;
  5. Гумка для олівців – 27 шт;
  6. Набір кольорового паперу – 25 шт;
  7. Лінійка – 40 шт;
  8. Олівці кольорові (6 кольорів) – 25 шт.

WaterHill подорожували зі своєю супер гіркою по всій Україні та інформували громадськість про нашу акцію. А у Чернігові навіть точку збору речей організували, завдяки ним дітки отримали канцелярію, декілька рюкзаків та дві м’які іграшки.

Наш міжнародний партнер Melexis зробив колосальний вклад до даної акції. Саме завдяки їх вкладу до кожного шкільного набору входило щонайменше 5 ручок та два блокноти. Кожна багатодітна сім’я у серпні отримала флешку, а деякі сім’ї отримали термос. Загалом дана компанія передала до МБФ Гарних справ:

  • Термос – 4 штуки
  • Флешки – 38 штук
  • Ручки – 354 штук
  • Брелоки – 6 штук
  • Сумки – 16 штук
  • Пакети – 14 штук
  • Блокноти А4 – 58 штук
  • Підвіска-шнурок – 3 штуки
  • Фірмові наклейки – більше 100 штук
  • Особливий залізний брелок – 1 штука
  • Бейджики – 5 штук
  • Блокноти А5 – 67 штук

Інститут миру порадував школярів мальовничими блокнотами та ручками (44 і 50 шт відповідно).

Окремо дуже зворушив вклад Юлії Котляренко, адже дізнавшись про акцію вона разом зі свої сином підготували один окремий шкільний набор, який саме зараз їде до сім’ї у Слов’янську. Також вона передала до фонду цілий пакет речей, що вже у жовтні буде відправлено аплікантам у рамках проекту Charity Challenge.

Також МБФ Гарних справ виражає подяку Kirill Romanenko, голові Всеукраинский общественный фонд ЗАВТРА, за безоцінну допомогу та участь у акції #До_навчання_готовий! Кирило Георгійович надав у рамках акції: зошити, ручки, гумки для олівців, стругачки, а також смаколики для дітей з багатодітних сімей Київщини.

Особлива подяка пану Кирилу за його швидку реакцію!

Також наші співорганізатори ГО «Завтра» отримували дитячі речі та канцелярію від небайдужих українців. (Більше про це читайте нижче на сторінці).

Окрему подяку МБФ Гарних справ виражає «Дитячій планеті», адже вони не лише сприяли проведенню свята 31 серпня, але й передали для школярів кольорові плакати для розкладу та лінійки.

І звісно ж ми не можемо не згадати наших постійних партнерів Ін Тайм, завдяки яким сім’ї по всій Україні отримають безкоштовно свої посилку цілими та не ушкодженими.

Дякуємо всім, хто долучився до даної акції будь-яким внеском, дякуємо усім, кого не вказали вище. Ваш вклад безцінний, лише разом ми змогли досягнути таких результатів.

А МБФ Гарних справ повертається до звичного Charity Challenge. Кожний з вас може долучитися до даного всеукраїнського проекту:

??Приносьте речі до нашого офісу – м. Київ, вул. Васильківська, 1, офіс 112 (ст. м. Голосіївська)

??Відправляйте БЕЗКОШТОВНО посилки з речами, придатними для використання за допомогою наших партнерів ІнТайм (на ім’я МБФ Гарних справ, відділення №24, м. Київ)

??Підтримайте проект фінансово – https://good-deeds.ua/ua/blagvznos/ , і ми самостійно визначимо потреби наших аплікантів.

З кожного по гарній справі!