Home → news

(UA) Контактний зоопарк «Animal Park»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

24 липня наші підопічні відвідали , що на ВДНГ.
Ніщо так не може порадувати діток як тваринки, а коли їх можна щей погладити, погодувати, приголубити вихованців та потримати на ручках маленьких мешканців зоопарку, то взагалі – велика радість!
А ми раді дарувати Вам та Вашим діткам цю радість та щасливі посмішки.

Наші дітки вже познайомились із мешканцями контактного зоопарку, знайомимо і Вас: • Лемур Катта – один з представників ендемічного дляМадагаскару сімейства лемурових. Цей вид широко поширений, населяє південну і південно-західну частину острова, а також в невеликій кількості зустрічається в горах Андрінгіта. На відміну від своїх побратимів, які проводять більшу частину життя на деревах, котячий лемур проводить багато часу на землі. •Міні-Піги – це карликові декоративні свинки, вперше виведені в 1950-х роках на теренах США і Німеччини. Прабатьками мініатюрних свинок вважаються маленькі дикі кабани і в’єтнамські вислобрюхі свині, які мають невеликі розміри по своїй природі. • Індійський павич -у багатьох регіонах Індії павич вважається священним птахом богині мудрості і бога війни. • Шотландська худоба – або шотландська корова. На відміну від інших корів, шотландські корови одягнені в подвійну шубу. Верхній ворс довжиною понад 30 сантиметрів і його поверхня змащена жиром. Додатковий захист, який зберігає тепло – це м’який і теплий підшерсток. Тому ці дивовижні корови прекрасно почувають себе в гірських районах. Найпоширеніше забарвлення червоне і руде, рідше зустрічаються чорні, білі, палеві особини. • Камерунська карликова коза – це представник групи карликових порід кіз, які були завезені з їх батьківщини, Африканського континенту, в багато країн світу.

Проводячи хоча б пару хвилин серед тварин, вкотре можна переконатись, що представники тваринного світу, брати наші менші, дають нам значно більше, ніж ми їм. Вони дарують нам ласку і відданість, свою приязність і любов. І хоча б цього нам варто у них повчитися.