Home → news

(UA) Світове-кафе “Мій вибір – мій успіх” 2.0

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

От і прийшов час ділитись фотографіями з неймовірно надихаючого проекту- Світове кафе- «Мій вибір- мій успіх»

Хочемо відверто зізнатись, що 25 лютого в Pandora Studio ми зібрали найкрутіших спікерів та найактивнішу молодь, аби поговорити про успішний вибір професії!!!

Спікери- успішні люди, які знають як досягнути мети, мають великий досвід та знають що таке мотивація, адже головним завданням спікерів було вмотивувати молодь обирати професію по душі, аби робота приносила задоволення. Адже ми пам’ятаємо, що обираючи професію- ми обираємо спосіб свого життя, а наша головна мета всіх без винятку в цьому житті- бути щасливими ! Тож обравши хорошу професію- ми обираємо ще й свій шлях до щастя, погоджуєтесь?

Юрій Кулініч- телеведучий на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, програма «Доброго ранку, Країно!», ведучий каналу «Апостроф TV», інтернет-каналу суспільно-політичного видання «Апостроф».

Ольга Новікова – практикуючий психолог.

Ірина Панова- помічник адвоката в Адвокатському бюро “Дмитро Бойчук”, викладач права на Факультеті права та міжнародних відносин в Київському університеті імені Бориса Грінченка

Дмитро Григоренко- експерт з систем попередження нещасних випадків на виробництві. Керівник дирекції з промислової безпеки в компанії Метінвест Холдинг. єдиний в Україні привілейованій член IOSH – міжнародної спільноти експертів з безпеки виробництва.

Вікторія Мельничук- маркетолог з 13-ти річним досвідом.

Колесников Олексій- підприємець, власник двох бізнесів: корпоративні курси іноземних мов та компанія по встановленню сонячних електростанцій.

Олександр Осіпов- засновник кафе-бару та музичного магазину «WE:VINYL”, діджей.

Наталія Колісник- мотиваційний коуч та тренер з персонального росту, проектного менеджменту, соціальних інновацій та профорієнтації.

Дякуємо всім хто був з нами, ВИ- НАЙКРАЩІ!