Home → news

(UA) Ми на карантин!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

УВАГА!

Столична влада з 17 березня посилює обмежувальні заходи, щоб убезпечити жителів Києва від поширення коронавірусу, йдеться на сайті КМДА.

«З 17 березня у Києві максимально обмежується: пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України; проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян; робота закладів громадського харчування. Не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Вони зможуть приймати онлайн замовлення на доставку їжі. Не працюватимуть і торговельні центри, за винятком продуктових та господарських магазинів та аптек. Працюватимуть АЗС, банки та банкомати», – йдеться в повідомленні.

За даними КМДА, також тимчасово призупиняється і робота спортивних комплексів і залів, СПА-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату-салонів, розважальних закладів – дискотек, нічних та комп’ютерних клубів.

Відповідно до цього ми працюємо в наступному режимі:

– Акція щодо збору книг призупиняється та переноситься на невизначений термін.
– Наші заходи для дітей та молоді – відміняються.
– Одяг, в період з 17 березня до 3 квітня – не приймаємо.

Зв’язок з нами можна тримати в телефонному режимі:
068 023 51 14 – з приводу питань партнерства та співпраці
097 71 75 975 – з приводу надання та отримання допомоги.

Також питання та пропозиції можна надсилати на нашу пошту : gooddeeds.ua@gmail.com

Слідкуйте за нашими новинами та бережіть своє здоров’я !