Головна → новини

Яскравий день у Baby-rock кафе

У рамках акції Благодійного фонду Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» діти з багатодітної сім’ї Яновських відмінно провели час в концептуальному «Baby-rock» кафе. Хлопці та дівчата навчилися готувати цікаву страву, пограли в настільний футбол, помалювали і зробили креативну аплікацію. Спочатку діти познайомилися з м’якими пухнастими жителями кафе – кроликами Борисом і Машею. Потім кухар запросила всіх за великий круглий стіл для приготування їстівного «вулкана».

Так як цей день був присвячений темі пожежної безпеки, то під час готування маленькі кулінари обговорили з наставницею, що потрібно робити у випадку пожежі і як її уникнути.

Поставивши «вулкан» у піч для запікання, дівчатка і хлопчики до упаду повеселилися разом з дитячим педагогом Дмитром. Він навчив їх різноманітним рухливим іграм, поспілкувався на цікаві теми, приділивши увагу кожній дитині.

Для маленьких гостей були організовані розваги на будь-який смак. Бажаючі перепочити від активностей, могли помалювати фарбами на мольберті або зробити барвисту аплікацію «Пожежний щит».

В кінці вечора діти насолодилися власноруч приготовленою стравою і подякували дорослим, які створили їм це свято!

Представники Благодійного фонду Костянтина Кондакова в черговий раз подарували малюкам яскраві емоції і нові враження, заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!