Головна → новини

Час із користю в Арсеналі Ідей

Арсенал Ідей – це унікальний проект, що об’єднує мистецтво, науку, винахідництво та інновації, інтерактивний простір, що спонукає дітей до творчих пошуків, створення власних робіт, заохочує до наукової діяльності.

В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» для вихованців дитячого будинку «Любисток» БФ Костянтина Кондакова була організована захоплююча екскурсія в «Арсенал Ідей», який також був організований та проходить за підтримки фонду.

Хлопці та дівчата побували у всіх трьох інтерактивних лабораторіях проекту: творчій, науковій та інноваційній. У лабораторії мистецтв малюки змогли долучитися до теорії та практики творчості. Маленькі гості взяли участь у численних інтерактивних іграх, науково-розважальних шоу та конкурсах, а також дізналися, що наука може бути захоплюючою та цікавою. Найбільше дітям сподобалося будувати «магнітний міст» і займатися пісочною анімацією.

В лабораторії інноваційних технологій у старші дівча та хлопці отримали доступ до новітніх комп’ютерних програм та ігор, які допомагають розвинути креативність і нестандартність мислення. Усім дуже сподобалися веселі інтерактивні уроки від компанії “EPSON”, а також комп’ютерні заняття від компанії “Microsoft”.

Після відвідин «Арсеналу Ідей» дітей переповнювали позитивні емоції. Всі вони ділилися враженнями про проведений день один з одним. Заради таких світлих моментів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

05_12 11_4