Головна → новини

Відкриття футбольного та волейбольного майданчиків

 

Одним із головних завдань МБФ Гарних справ – є популяризація спорту в Україні! Ініціатива наших друзів сприяє цьому. Цього разу вони не лише познайомлять з єдиноборствами та спортивним клубом “SportForce”, а й нагадають батькам, як весело проводити час зі своїми дітьми.

Отже, 17 Вересня (субота) о 10.00 ранку БФ “Сильна Нація” запрошує всіх на відкриття футбольного та волейбольного майданчиків за адресою вул. Тростянецька 6Г.

Саме так вирішили відсвяткувати новий спортивний сезон клуб єдиноборств “SportForce”, який є ініціатором проекту “Безкоштовний Спорт Дітям”. На вас чекає справжнє спортивно свято: показовий виступи Федерації Хортингу, товариські футбольні та волейбольні матчі (батьки гратимуть разом зі своїми дітками).

А також весела музика та заряд бадьорості. Наших маленьких спортсменів чекають подарунки, а людей, завдяки яким ці майданчики стали реальними – почесні подяки від БФ “Сильна Нація”.

МБФ Гарних справ щасливий, що вже у ці вихідні на два спортивні майданчики стане більше! Спорт – запорука здорової нації!