Головна → новини

Відео, що надасть натхнення, вже готове!

Цими днями завершилися роботи по підготовці відеоролику соціальної реклами Всеукраїнського дитячого конкурсу «МамоЯмалюю», що організував Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова. В процесі підготовки, представники фонду провели декілька кастингів претендентів на головні ролі відео – дитини та її матусі. З-поміж 10 кандидатур, які виявили бажання взяти участь в проекті, була відібрана найбільш талановита фактурна пара, гра якої повністю відповідала вимогам режисера та оператора.

Крім того, велику роль у відборі кращих претендентів відіграла відкритість та гармонія відносин між мамою та її дитиною.

Як подарунок всім учасникам кастингу, фонд передав фотографії, що були зроблені під час проб професійним фотографом. Повні позитивом та натхненням світлини, дозволять головним героям кастингу назавжди запам’ятати ці приємні миттєвості.

Найближчим часом готова версія соціального відеоролику буде представлена широкій аудиторії в мережі Інтернет, а також на телебаченні. Крім того, благодійники та партнер зйомки «ДАР-відео» готують цікавий сюрприз для Інтернет-аудиторії.

f4a_3915 f4a_3868 f4a_3885