Головна → новини

Веселий день в центрі розваг «Дивосвіт»

Благодійний фонд Костянтина Конадкова не втомлюється творити благі справи і приносити радість дітям. А коли дитина весела та у гарному настрої, то і батьки відчувають себе щасливими. У рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” фонд організував незабутнє дозвілля для чотирнадцяти дітей з дитячого будинку сімейного типу Діцул. Велика і дружна сім’я побувала в центрі розвитку та розваг “Дивосвіт”.

Центр із радістю і теплом відчинив свої двері назустріч маленьким відвідувачам, а діти не могли стримати радісних емоцій при вигляді величезної кількості атракціонів та різноманітних розваг.

Веселощі розпочалися саме з ігрових атракціонів, тут хлопчики і дівчатка змогли вдосталь повеселитися, накататися і пограти у захоплюючі ігри. Потім вся сім’я відвідала унікальний 4D кінотеатр, де подивилася пізнавальний і динамічний фільм «Загублений острів». Діти на якийсь час самі стали героями фільму про дику природу і отримали багато гострих відчуттів.

Весь час маленьких гостей з багатодітної сім’ї Діцул супроводжували і розважали казкові персонажі – прекрасна Білосніжка та добра Фея.

Аніматори привели дітей до найбільшого лабіринту в Києві, загальна протяжність якого понад 150 метрів. Безліч гірок, підйомів і спусків, дитячий тир, батут і кульковий басейн вразили уяву дітей, які не втратили можливості розважатися в своє задоволення!

«Сьогодні був чудовий день! Наші діти отримали масу позитивних емоцій, які вони запам’ятають надовго. Дякуємо Благодійному фонду Костянтина Кондакова за прекрасні проекти для дітей, які роблять щасливими і нас – батьків», – сказала багатодітна мати Ліліана Діцул.

Найприємніше для представників БФ Костянтина Кондакова – бачити усмішки на щасливих обличчях дітей, адже саме заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_4888 f4a_4829 f4a_4901