Головна → новини

В Новому році збудуємо новий світ!

З 29 грудня 2013 року на території Міста дитячих професій “KidsWill”, що у ТРЦ “ART Mall” розпочалась довгоочікувана новорічна феєрія від Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова «Збудуй свій казковий світ!». Унікальне півторагодинне розважально-пізнавальне шоу вже відвідали понад 2000 дітей з міста Києва та області, Житомирщини та Чернігівщини. Програма неповторної постановки включає комбінацію індивідуального залучення дитини до розвиваючої гри на території міста професій та загальну концертно-розважальну частину.

Наприкінці програми кожна дитина може «прив’язати» своє бажання до символічного дерева та отримати свій новорічний подарунок.

Протягом новорічних свят відбудеться 20 неперевершених вистав, а загальна кількість дітей, які стануть активними учасниками унікальної програми, сягатиме більше чотирьох тисяч.

Нагадаємо, квитки на проект «Збудуй свій казковий світ!» можна було замовити безпосередньо у Міжнародному благодійному фонді Костянтина Кондакова. Розповсюджувались вони виключно безкоштовно, останній квиток був замовлений ще 26 грудня 2013 року.