Головна → новини

У холодну погоду зігріваємося теплими зустрічами

Друзі, представляємо вам звіт чергової щотижневої зустрічі молодіжного клубу.

На жаль, з настанням холодів, у людей почалася акліматизація і застуди, і наш клуб це теж торкнулося. Але, незважаючи ні на що, ми зібралися, хоч учасників і було всього четверо, але це не завадило нам провести креативний, а головне корисний тренінг. А родзинкою нашого зібрання і продовженням теми «Цілі» було створення індивідуального колажу мрії.

Що ви знаєте, про нього?

Колаж – це свого роду карта бажань. На основу (ватман або альбом) наклеюються різні зображення речей і подій, які ви хочете залучити в своє життя. Колаж допомагає чітко сформувати образ бажаного, поставити конкретні цілі. Таким чином наша підсвідомість наводиться на певну мету. Іноді результати від цієї техніки перевершують всі очікування! Учасники ставили бажання і цілі до Нового року, як раз і перевіримо!

Звісно без жартів і вправ з тімбілдінгу у нас не обійшлося.

Клуб розвивається, впроваджує нові формати проведення тренінгів і готовий прийняти нових учасників, докладніше про це на Радіо Промінь (105ФМ) вам розповість президент МБФ Хороших справ і провідний тренер клубу, Наталія Колесник. Так що вмикайте 29 вересня (четвер) 105 ФМ о 21.30.

Нагадаємо, що МК «КУМ» – це місце, де молоді люди визначають свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, відпочивають і знаходять нових друзів. Заняття проходять щотижня в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі «Hub4you». Участь безкоштовна.

Ми завжди раді новим учасника!

Поспішайте зареєструватися за телефоном +38 (093) 40 44 924 або за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

Приєднуйтесь до нашої дружньої команди! Розвивайтеся і досягайте успіху разом з нами!

Також будемо раді будь-якій підтримці. Якщо у вас є своя історія успіху, ми будемо раді послухати її у нас на тренінгу. Приєднуйтесь