Головна → новини

Вчетверте відкрила двері «Благодійна Україна»

18 грудня 2013 року в столиці України відбувся традиційний Національний конгрес «Благодійна Україна» Четвертий за рахунком захід об’єднав близько сотні представників громадських організацій, влади, бізнесу та просто небайдужих громадян.

До зібрання однодумців та партнерів долучилась команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, делегацію представників фонду очолила президент МБО Наталія Колісник.

Цьогорічне зібрання дозволило поміркувати на тему «Благодійність в Україні: тенденції, виклики та перспективи». Загальна палітра тем охоплювала майже всі сфери благодійного життя України: законодавство, фандрайзінг, робота з громадськістю та партнерами, соціальний маркетинг тощо.

Перед присутніми виступили одинадцять спікерів – від громадських діячів до знаних науковців, вони піднімали та розвивали вищезгадані теми та компетентно відповідали на поставлені аудиторією питання.

Довідково: Національний конгрес «Благодійна Україна» проводиться з 2010 року. Присутні на ньому представники різноманітних організацій і благодійних фондів, бізнесмени, небайдужі до доброчинності, громадські діячі спілкуються та виробляють рішення, які б стимулювали розвиток благодійності в Україні.