Головна → новини

Творчий початок є у кожного

В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» ми вирішили підтримати молодих, активних жінок – багатодітних матерів та матерів-одиначок Києва. Запросивши дівчат на урок з рукоділля, ми сподівалися допомогти їм реалізувати свій творчий потенціал.

Майстер-клас від Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова відбувся за підтримки Організації «Право на здоров’я» (Health Right International).

На інтерактивному занятті матері приділили час собі та дізналися особливі нюанси створення джинсового чохла для мобільного телефону власними руками.

Завдяки порадам експерта Тетяни, яка принесла викрійки та необхідні матеріали для декору хендмейд чохла, кожна присутня жінка мала змогу створити оригінальну річ, яка захищатиме телефон від подряпин. Прикрашалися доробки гарними аплікаціями у вигляді чарівних пташок – різнокольорових сов.

Чохли, зроблені власними руками, нагадуватимуть мамам про цікаве дозвілля та нададуть будь-якому телефону ексклюзивного вигляду.

Представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова впевнені, що творчі майстер-класи заряджають людей позитивом та гарним настроєм, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_8491 f4a_8496 f4a_8489