Головна → новини

Центр Медіа Ініціатив в дії

 

17 листопада в новому коворкінговому просторі «НеРобоче місце» відбулося друге заняття з креативної журналістики Центру Медіа Ініціатив.

Цього разу учасники більш детально познайомилися з жанрами та видами репортажу. А також Наталка Кружиліна відкрила багато секретів написання статей.

Наші учасники надзвичайно амбіційні та все схвачують на льоту. Тож вони відразу скористалися порадами, та прямо на занятті зі звичайних новин в газетах – робили сенсації.

Заняття у ЦМІ –  це не лише теорія, це максиму практики та інтерактиву. У цьому студенти переконалися, коли Наталка влаштувала їм своєрідну прес-конференцію. Кожен мав змогу відчути себе в ролі журналіста та провести інтерв’ю з керівником проекту ЦМІ – президентом МБФ Гарних справ, Наталією Колісник. Кожен учасник мав змогу задати Наталії лише одна запитання. Наталія обрала трьох авторів найбільш компрометуючих питань для проведення реального інтерв’ю з відомими людьми на благодійному аукціоні «Радіти життю».

Побажаємо учасникам не зменшувати темп, так само швидко і якісно освоювати інші «фішки» сучасних акул пера. Успіхів!

МБФ Гарних справ виражає подяку простору «НеРобоче місце» за надання можливості провести заняття ЦМІ саме у їх затишному конференц-залі на висоті пташиного польоту!

a4zsgfb1xsu

ininymr_r3w

jy14dd-b2t8