Головна → новини

Тілесно-орієнтована терапія в МК КУМ

7 лютого традиційно пройшла зустріч молодіжного клубу Кум. На цей раз це був не просто тренінг, а практичне заняття по телесноорієнтірованій терапії. Людина не існує окремо від свого тіла. Тіло виражає те, що вона відчуває, як ставиться до життя. Повернутися назад до свого тіла і насолоджуватися ним людині допомагає тілесно-орієнтована терапія – напрям психотерапії, що включає в себе техніки, об’єднані загальним поглядом на тілесні (фізіологічні) функції (дихання, рух, статичну електрику тіла і ін.), як невід’ємну частину цілісної особистості . За допомогою вправ учасники розслабили своє тіло, трохи відпочили і набралися сил.

Ми завжди раді новим учасникам! Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу.

Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you та парку розваг Дитяча планета.