Головна → новини

Старт новорічних вистав проекту “New Year’s smiles”

Напередодні Нового Року у столиці нашої країни проводиться дуже велика кількість культурно-розважальних заходів для дітей. Але, нажаль, не у всіх є можливість відвідати новорічні ялинки та загадати Діду Морозу своє потаємне бажання. Проте, дива повинні траплятися у житті кожної дитини, незалежно від приналежності до певної категорії.

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ вирішив організувати новорічне дійство “New Year’s smiles” саме для дітей соціальних категорій, яким так бракує уваги та тепла. Для того, щоб діти краще адаптувалися до умов сучасного життя та комфортно себе почували у суспільстві, кращі ігротехніки країни та режисери дитячого Євробачення створили інтерактивну казкову феєрію, у якій дитина бере безпосередню участь у ігровому процесі. Такий підхід сприяє творчому розвитку, кмітливості та уважності дітей.

Так як новорічні вистави проходять на території міста дитячих професій «KidsWill», діти також мають змогу опанувати професію, яка їм сподобається та засвоїти корисні навички, які безумовно стануть у пригоді у дорослому житті. Під час заходу буде працювати активна фото-стійка «1000000 новорічних посмішок», де діти зможуть сфотографуватись з новорічними героями.

Відкриття новорічної найсоціальнішої ялинки країни відбулося 26-го грудня. На сьогоднішній день, більше ніж 1000 дітей соціальних категорій відвідали новорічні вистави та отримали порцію новорічного настрою, натхнення та позитивних емоцій на наступний рік. Попереду ще близько 15-ти вистав, які будуть тривати до 5-го січня.

Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!