Головна → новини

Соціальна акція “Спортивне майбутнє”

«Хто спортом займається, той сил набирається»

Народна мудрість

Головним завданням спортивного виховання є поява у дітей потреби в заняттях фізичними вправами, розвиток їх здоров’я і, звичайно ж, вироблення навичок ведення здорового та правильного способу життя. За спортивним розвитком малюків повинні стежити, насамперед, батьки або вихователі. В рамках програм “Дорога в життя для кожної дитини” та “У здоровому тілі – здоровий дух” силами благодійників була організована соціальна акція “Спортивне майбутнє”. 

Так як держава не спроможна в повному обсязі забезпечити дітей, які навчаються в соціальних установах відповідним спортивним інвентарем, то команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, разом з представниками вільного простору “Циферблат”, вирішили провести спеціальний проект та подарувати малюкам з дитячих будинків та шкіл-інтернатів Київської області обладнання для уроків фізкультури.

Адже кожен з нас впевнений, що провідним завданням виховної роботи в дитячих будинках має бути формування у вихованців здорового способу життя, свідомої потреби в заняттях фізичною культурою, плекання ціннісного ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих.

В рамках спільної акції свідомих людей, було закуплено та передано в соціальні установи різноманітні спортивні товари, а саме: турніки, м’ячі, шахи, шашки, скакалки, боксерське спорядження, набори для гри в бадмінтон, тощо.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова впевнена, що новенький спортивний інвентар неодмінно принесе користь підростаючому поколінню та буде пробуджувати у малюків бажання займатися спортом. Заради позитивних змін у нашому суспільстві, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!