Головна → новини

Розваги у роллердромі

Сьогодні ролики стали цікавим видом сімейного дозвілля, та й користь від катання на них дійсно велика! Відчуття свободи, активний та оздоровчий відпочинок – що може бути кращим для великої та дружньої родини? У рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Благодійний фонд Костянтина Кондакова запросив багатодітні сім’ї Місюра і Данюк провести спортивний день на найбільшому критому роллердромі Києва в ТРЦ «Дрімтаун».

На вході багатодітні сім’ї зустрілися з інструктором.  Він видав всім дітям екіпіровку, а найменшим допоміг надіти роликові ковзани, шоломи, налокітники та наколінники.

Цю акцію діти чікали з нетерпінням. Нехай не всі дівчатка та хлопчики вміли добре кататися, але навіть той, хто падав, відразу піднімався з посмішкою та продовжував їзду. Весь час катання поруч із дітьми знаходився професійний інструктор, який стежив за безпекою малюків та допомагав тим, хто катався гірше.

На розфарбованому майданчику роллердрома панувало справжнє щасливе дитинство. Звідусіль доносився радісний дитячий сміх та дзвінкі голоси малюків. Обличчя дітей сяяли від щастя, а мами з багатодітних сімей Місюра і Данюк не забули подякувати представникам Фонду за динамічний та захоплюючий відпочинок.

Проекти Благодійного фонду Костянтина Кондакова покликані прищеплювати дітям любов до спорту і здорового способу життя, саме для цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!