Головна → новини

Свято перемоги з квітами та посмішками!

Напередодні прекрасного свята – Дня перемоги – благодійний фонд організував серію візитів до ветеранів та дітей війни.

Співробітники нашого фонду переконані – дуже важливо приділяти більше уваги не тільки літнім людям, батькам, бабусям і дідусям, а насамперед тим, хто віддав своє життя в ім’я нашої свободи і майбутнього.

 

61 рік кохання після війни

Історія родини Бориса і Олени Бородіних, що запросили співробітників нашого фонду до себе в гості, це невигадана історія кохання, про яке знімають кіно.

1941 рік. Військовий льотчик Борс Бородін потрапляє у військовий шпиталь після отримання бойового поранення. Там про нього піклується фронтова медсестра Олена …

2013 рік. 7 травня. Борис Павлович і чарівна Олена Григорівна, прожили разом 61 рік (!) і зараз приймають гостей у маленькій затишній кухні.

Приводів для сімейного святкування цілих два. В Олени Григорівни День Народження. Сьогодні їй виповнюється 90 років. Кожен свій день народження ця жінка відзначає за два дні перед Великим Святом Дня Перемоги. Співробітники нашого благодійного фонду були щасливі особисто привітати цю унікальну в наш час пару та вручити подарунки.

Ми з великою радістю розповідаємо вам про них. Адже Борис і Олена Бородіни – це приклад мужності, оптимізму, милосердя, відданості, любові і вірності та підтримки у важкі хвилини складних десятиліть 20го і 21го століття. Ці люди, як і мільйони їхніх сучасників, більш ніж півстоліття назад З ЛЮБОВ’Ю В СЕРЦІ ПОБУДУВАЛИ НОВИЙ СВІТ. Своїм життям вони втілюють ті моральні цінності, які так важливо і нам наслідувати сьогодні. Давайте ж, натхненні щоденним подвигом наших ветеранів, будемо продовжувати їх велике діло!

 

Фонд привітав ветеранів ветеранов “Євробудинку”

8 травня співробітники Благодійного фонду Костянтина Кондакова привітали з Днем Перемоги ветеранів, що мешкають у домі сімейного типу для літніх людей «Євродім».

У цей день на імпровізованій сцені звучали старі пісні про кохання, вірність та патріотизм. Під ностальгійні мелодії ветерани згадували про те, як жилося підчас нападу нацистських загарбників, роки війни, старих друзів… Та коли справжній військовий оркестр заграв вальс, ветерани начебто і не було всіх 68 років зі дня перемоги, зі сльозами на очах від радощів та згадок про минуле, підвелися, та запросили дам на танець….

Наприкінці святкового вечора ветерани та діти війни отримали від нашого фонду чудові подарунки для відмінного настрою, листівки та квіти. Проект-менеджер Святослава МАКСИМЧУК від імені Благодійного фонду Костянтина Кондакова привітала присутніх зі святом і запросила всіх на захоплюючу автобусну екскурсію по Києву, яка відбудеться наприкінці травня.

Пам’ять про героїчні вчинки тих, кому ми завдячуємо своєю свободою та мирним небом живе в серці кожного з нас. Напевне, наше покоління повною мірою зможе віддячити дорогим ветеранам, тільки продовжуючи їх справу й у мирний час. Так давайте дарувати ветеранам повагу і любов. Адже тільки пам’ятаючи про доблесть наших предків, ми зможемо з любов’ю побудувати новий світ!