Головна → новини

Свято для дітей Радій життю

Нарешті відбулось довгоочікуване свято Радій життю!
МБф гарних справ разом з РЦ Дитяча планета влаштували передноворічне свято для дітлахів з інвалідністю.

Захід був незвичайним, бо на ньому не було традиційного Діда Мороза чи новорічної вистави. Але організатори зробили акцент на іншому – влаштували фестиваль майстер-класів: Крила метеликів, плетіння браслетів зі стрічок, ігротека, розмальовки та навіть плетіння мандал. Родзинкою свята стала колективна арт терапія з відомою співачкою та професійним арт терапевтом, психологом Лавікою. Вона була в ролі посланниці новорічних див та подарувала кожному учаснику чарівні наліпки для здійсненя мрій.
І вони справді подіяли! Адже на святі здійснилися мрії учасників проекту Радіти життю!

Діма Донченко отримав приставку, Міша Давиденко- мікроскоп, Ярослав Макаренко- синтезатор, Никифор Скрипко- конструктор Лего, а Олександра Каран- гітару.
Всього захід відвідали 40 дітей і всі отримали новорічні подарунки.

До їх складу входили:
сік, солодкий подарунок, цукерка на паличці, журнал Професор крейд та журнал Вумен для матусь, листівка від фонду, лінійка та розклад уроків від Дитячої планети, значок МБФ Гарних справ, борода Діда Мороза та пластилін, фарби,олівці та фломастери в різних пакетах.
Подарунки були зібрані в рамках проекту Present challenge. Діти були просто в захваті, адже на них чекало частування та неймовірно смачні солодощі.
МБФ Гарних справ продовжує марафон подарунків і вже пакує посилку для реабілітаційного центру в місті Вінниця та разом з волонтерами готує різдвяний захід для дітлахів зі Слов’янську.

МБФ гарних справ виражає вдячність всім партнерам: журналу “Професор Крейд”, Яскраве радіо, продюсерському центру “24 carat of art”, журналу “Women”, ресторану Казан-диван, UAКоробці, Фотографу Кібарв, ресторану Культ вредных привычек,Гурт, Киев 24, Національній асамблеї осіб з інвалідністю України, БФ Відкриті серця, Frutty Flavers, Whirlpool, Компаньйон, МД Експеримент, Правда тут, Panda Cakes, Step by step, All cakes та співорганізаторам РЦ Дитяча планета та БФ “Вільний птах”.