Головна → новини

Корисне дозвілля для хлопців та дівчат

Майстер-класи, які пропонують малюкам представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, покликані навчити майбутнє покоління з користю проводити свій вільний час. Адже від того, як людина вміє організувати дозвілля в дитячі роки, залежить наповненість всього її подальшого життя.
В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» діти з неповних та багатодітних київських родин відвідали цікавий та змістовний майстер-клас з декорування дерев’яних виробів.
Разом із професійними художницями арт-студії «Азур» малюки розписували дерев’яні скриньки. Творча робота дуже захопила маленьких гостей, які з неймовірним терпінням вимальовували контури майбутніх візерунків. Розмальовані скриньки прикрашали різноманітними елементами декоративної фурнітури. Діти настільки захопилися процесом створення оригінальних сувенірів, що не помітили, як швидко промайнув час інтерактивного заняття.
Ми віримо, що наші проекти позитивно впливають на розвиток творчої індивідуальності кожної дитини та слугують мотивацією до самостійної творчості, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!
dsc_0452 dsc_0451