Головна → новини

Похід у сферичний кінотеатр ATMASFERA 360

Відвідування планетарію не лише корисне для загального розвитку, а й захоплююче заняття. З 2011 року в київському планетарії з’явилося дещо  абсолютно нове – сферичне кіно. Тепер фільм відображається не на великому екрані, а на куполі, тобто прямо навколо глядача. У рамках акції БФ Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» 150 вихованців Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату та Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату відвідали унікальний сферичний кінотеатр «ATMASFERA 360».

Хлопці та дівчата подивилися два пізнавальні фільми «Таємниці сонячної системи» та «Володіння світла». За допомогою сучасних технологій на куполі була змодельована історія розвитку Всесвіту: від народження зірок, туманностей і галактик, до появи життя на нашій планеті. Малюкам було дуже цікаво дізнатися про загадки Сонячної системи та подивитися, що відбувається на сусідніх планетах та супутниках.

Завдяки новітнім технологіям у всіх з’явилося відчуття присутності у фільмі, можливість дотягнутися навіть до Сонця, а також більше дізнатися про цю загадкову зірку.

Після кіносеансу діти жваво обговорювали побачене і дякували представникам Фонду за корисне дозвілля. Заради таких світлих моментів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_3458111111