Головна → новини

Поїздка до дельфінарію для малюків

У рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини», а також акції “Жодного дня без гарних справ!” Благодійний фонд Костянтина Кондакова дарує можливість дітям побувати у чудовому київському дельфінарії «Немо» та своїми очима побачити чудесних морських створінь! На цей раз можливість безкоштовно відвідати дельфінарій отримали вихованці вже знайомої нашим читачам сім’ї Хуторних (дитячий будинок сімейного типу).

У захоплюючому шоу взяли участь не тільки привітні дельфіни, дітей розважали навіть поважні морські котики. Вони з легкістю виконували складні трюки, грали з дресирувальниками та підкидали різнокольорові м’ячики. Після вистави діти змогли особисто поспілкуватися з дельфінами та навіть доторкнутися до забавних тварин. Щастя малюків від такого безпосереднього спілкування складно передати словами! Величезний заряд позитивних емоцій, якими милі довірливі тварини обдаровують людей, важко переоцінити.

Ми переконані, що спілкування з дельфінами допомагає сформувати у молоді лагідне ставлення до тварин і турботу про навколишній світ. Тому наш фонд буде й надалі влаштовувати поїздки дітей до дельфінарію. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!