Головна → новини

Чудова ідея для новорічного декору

В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова запропонувала малюкам із київського дитячого будинку сімейного типу Павлових власними руками зробити красиві новорічні прикраси. На майстер-класі діти створювали розписні новорічні прикраси із звичайних лампочок. В арсеналі маленьких гостей були скляні лампочки, різноманітні вітражні контури, фарби та блискітки.

На уроці усі дізналися основи роботи з вітражними фарбами, а також познайомились із особливостями розпису округлих, дзеркальних поверхонь. Разом із майстринею хлопчики та дівчатка нанесли на лампочки візерунки та символи, які асоціюються у кожного із зимовими святами! Дійсно, це особливе почуття — коли на ялинці висить кулька, зроблена твоїми власними руками.

Творче інтерактивне заняття від Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова  довело, що для того, щоб створити щось унікальне не обов’язково мати навички малювання. Головне — вміти фантазувати та мріяти. Заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_0989 f4a_1018 f4a_1012