Головна → новини

Новий рівень акції «До навчання готовий!»

Цього року акція «До навчання готовий!» проходить дещо інакше! Колектив МБФ Гарних справ вирішив не просто зібрати канцелярські набори, а і організувати для дітей свято й активізувати їх таланти!

Акція буде проходити одночасно у двох містах: у Києві та Слов’янську.

У місті Слов’янську та регіоні за допомогою нашого волонтера ми оголосили оголосила конкурс талантів серед дітей з сімей вразливих категорій, впродовж місяця вони висвітлювали свої творчі наробітки, а усі бажаючі голосували та обирали переможця! (Як це відбувалося дивіться тут – https://vk.com/club120504345). У результаті переможці отримали подарунки від «Союзу добрих людей», а усі учасники без виключення – шкільні набори від МБФ Гарних справ у рамках акції «До навчання готовий!».

Команда фонду була вражена творчою майстерністю конкурсантів, тому не змогли залишити без уваги їх наробітки і визначили свого переможця. Він отримав особливий пакунок з подарунками від фонду, звичайно, з усім необхідним до навчання. (На фото робота переможця)

Тож ми вітаємо переможців та дякуємо усім, хто приймав участь!

А от у місті Київ акція проходить дещо інакше! На отримання допомоги було затверджено 30 багатодітних сімей із числа внутрішньо переміщених осіб, усього шкільні набори отримає 50 школяриків. Проте тут ми також не обмежилися банальною відправкою пакунків сім’ям! Тож 31 серпня спеціально для них ми організували свято у «Дитячій планеті», де усі весело попрощаються з літом та з хорошим настроєм розпочнуть навчання!

Звичайно, проект Charity Challenge у рамках якого проходить акція «До навчання готовий!», всеукраїнський! Тому дану акцію було продовжено до кінця вересня, щоб зібрати до школи сім’ї з усієї України! Тож далі буде!

А поки ми готуємося до наших заходів, і скоро ви зможете подивитися як це було, переглянувши розгорнутий звіт!

Дякуємо, що ви з нами!

З кожного по гарній справі і тоді кожний малюк буде «До навчання готовий!»