Головна → новини

Зима все помітніше вступає у свої права, в повітрі вже витає запах мандаринів та хвої, а наш Молодіжний клуб “Клуб успішної молоді(КУМ)” 13 грудня влаштовує чергову зустріч на території вільного простору HUB4YOU.
Заняття буде присвячено значенню ролей в команді, лідерству та процесу командоутворення, адже дуже важливо, щоб учасники усвідомлювали та вміли визначити своє місце у великій команді, знали моделі поведінки окремих ролей та мали можливіть проявити себе як лідер. Запрошеними тренерами є Микола Косинський та Марина Морозова. Микола та Марина являються Членами Неприбуткової громадської організації “FRI”, координаторами соціальних проектів, у тому числі табору “The Game”. Окрім того вони активні мандрівники та відеоблогери. Проводили ряд заходів з командоутворення в “The Game” та “Клубі досягення мети” на проекті “Твоя країна”.

МК «КУМ» – це місце, де молоді люди можуть визначити свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, знайомляться з успішними та відомими людьми, відпочивають та знаходять нових друзів. Тренінги проходять у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» за підтримки Партнерства «Кожні дитині».
Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
Участь безкоштовна.
Ми завжди раді новим учасникам!
Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена.

Переглянути відео можна тут – http://fs61.www.ex.ua/show/1a7fd7824305aa49f98d87d13a..

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you, Благодійному фонду “Свято-Покровський” та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.