Головна → новини

Молодіжний клуб «Клуб успішної молоді (КУМ)» – завершено

У період з жовтня 2015 року по червень 2016 року, президент МБФ Гарних справ, Наталія Колісник, взяла участь у проекті «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя!».

У рамках проекту було створено Молодіжний клуб «Клуб успішної молоді (КУМ)» для вразливої молоді міста Київ.

І результати не заставили себе довго чекати:

  1. Залучено 10 студентів різних навчальних закладів столиці (вразлива та активна молодь)
  2. Проведено 15 занять за програмою розробленою працівниками Партнерства «Кожній дитині»
  3. Вивчено з учасниками соціальні права за допомогою навчальної гри «Країна Гідності»

І, звичайно, варто вказати суттєві індивідуальні зміни учасників: кожен з учасників вирішив працювати над собою, усі знають, фокусуються та розвивають свої сильні сторони, легше знаходять спільну мову з однолітками, стали дуже дружніми, навчилися поважати один одного, допомагати, стали волонтерами МБФ Гарних справ, до того ж, приходять допомагати всі разом, як одна дружня команда. Стали вести активну соціальну діяльність, будучи волонтерами різних масових заходів ( Пробіг під каштанами, Нова пошта напівмарафон), визначилися з цілями на літо, щодо працевлаштування, склали резюме та активно його розсилали. Одна дівчинка таким чином вже знайшла гарну роботу на літо.

«Це був неймовірний та хороший досвід. Я відчувала зміни та бачила результати і це надихає не забувати постійно працювати над собою і особистісно зростати разом з моєю командою! Навіть сумно, що усе так швидко закінчилося, тож після літніх канікул тренінгові зустрічі нашого дружнього клубу будуть поновлені» – каже пані Наталія.

Учасники не залишилися без винагороди за клопітку роботу над собою – усі отримали сертифікати про проходження комплексної освітньої програми!