Головна → новини

III Міжнародний фестиваль весільних традицій «DREVO FEST»

27-28 червня 2015 року відбудеться III Міжнародний фестиваль весільних традицій «DREVO FEST». Це масштабний і унікальний у своєму роді захід, присвячений етнічним весільним традиціям народів світу, в якому візьмуть участь представники різних національних діаспор з усіх куточків України.

Ось уже третій рік ініціативна група під керівництвом Ольги Собко проводить Міжнародний весільний етнофестиваль «DREVO FEST», дружнім партнером якого виступає Міжнародний благодійний фонд Гарних справ.

Фестиваль ініційований, як культурно-соціальний проект, головні цілі якого: відродження забутих народних традицій та обрядів, етнічних особливостей та духовної культури різних народів, залучення підростаючого покоління до традиційної культури, підвищення у аудиторії поваги до інституту сім’ї. У такі не прості часи організатори ще раз хочуть нагадати людям про головної цінності – сім’ю, любов і дружбу!

Цього року Фестиваль проходитиме під відкритим небом в квітучих садах ВДНГ (Національний комплекс «Експоцентр України», м. Київ).

В програмі Фестивалю:

– Виставка-ярмарок майстрів народної творчості

– Виставка весільного народного одягу та весільної атрибутики

– Обрядова сцена з презентацією весільних обрядів різних народів

– Національні локації

– Вечірня музична програма

Особливістю цьогорічного свята стане безпрограшна благодійна лотерея від МБФ Гарних справ, який також представлятиме свою діяльність на заході. Гроші, отримані від продажу лотерейних білетів будуть передані на допомогу постраждалим в ході не мирних подій на сході країни. Фонд також організує на фестивалі лаунж зону, де всі охочі зможуть розслабитись та відпочити від насиченої програми «Древофесту».