Головна → новини

Майстер-клас «Декупаж магнітів»

Літо на дворі, а це означає, що Благодійний фонд Костянтина Кондакова продовжує організовувати творчі майстер-класи для хлопчиків і дівчаток на свіжому повітрі. У рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини», спільно з центром дитячого розвитку «Моя умничка» в київському парку ім. Т.Шевченка пройшов цікавий урок творчості. Кияни вже встигли полюбити літні дитячі проекти нашого Благодійного фонду, тому батьки завжди з задоволенням приводять дітей на творчі та науково-пізнавальні майстер-класи.

Цей раз не став винятком. Навчитися робити декупаж магнітів своїми руками і провести незабутній веселий день разом з пустотливим клоуном прийшло близько п’ятдесяти дітей.

Ведуча показувала маленьким гостям як за допомогою серветок і клею зробити декупаж на гіпсових магнітах. Поки готові магніти висихали, дітей розважав веселий клоун.

Разом з аніматором малюки малювали на асфальті різнокольоровою крейдою. Усі малюнки вийшли яскравими і по-дитячому милими. Хтось з дітей намалював гарний будиночок, хтось квіти, а один хлопчик на асфальті зобразив справжній підводний човен.

Авторів найкрасивіших малюнків представники Благодійного фонду Костянтина Кондакова заохотили пам’ятними подарунками.

Багато мам дякували представникам Фонду за веселе активне дозвілля їхніх дітей на свіжому повітрі.

«На сайті БФ Костянтина Кондакова я прочитала, що сьогодні має бути цікавий майстер-клас для дітей. Ось ми з сім’єю і прийшли в парк. Моїм малюкам дуже сподобалося малювати і робити магніти. Вони просто в захваті від клоуна! Спасибі Вашому Фонду за цікаві уроки творчості для дітей!», — поділилася з нами Валентина — мати п’ятирічного Олега та восьмирічної Злати.

Благодійний фонд Костянтина Кондакова запрошує всіх дітей на безкоштовні майстер-класи, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_2171 f4a_2197