Головна → новини

Львівський «Bicycle Hackathon» дав старт динамічним проектам

Весело, креативно, пізнавально та з шаленими подарунками 13-14 вересня у Львові пройшов захід для затятих велосипедистів«Bicycle Hackathon»!

Дводенний hack-марафон організованийIT-компанією «SoftServe», за підтримки Львівської міської ради та Міжнародного благодійного фонду Гарних справ.

Він проводився з метою створити прототипи сервісів, які глобально допоможуть велосипедистам, водночас покращуючи екологічну ситуацію в країні.

Допомагали учасникам створити якісний продукт ментори з «Яндекс. Україна», «Microsoft», «UkrYama», «StartUp Depot», «EasyWay», «Neadevis», «SoftServe» тощо.

Після закінчення часу «розробки», судді визначили 3 найкращі та найцікавіші проекти. Команди-переможці отримали цінні призи: «Amazon» сертифікати на купівлю книжок, безкоштовний місяць на площах «StartUp Depot» для завершення проекту, квитки на конференцію «IT Arena Lviv» тощо.

Першою, на думку експертної комісії, до складу якої входили і представники Фонду Гарних справ, стала Львівська команда «44Team» зі своїм фітнес-додатком з навігатором «Велоасистент». Лідери отримали квитки на всесвітню конференцію «Smart City Expo World Congress» у Барселоні від «Яндекс.Україна».

Приємна атмосфера Львівського «Bicycle Hackathon» сприяла спілкуванню учасників з менторами та один з одним. Також гості дізнались найактуальнішу інформацію щодо питання охорони навколишнього середовища у координаторів всеукраїнського проекту «EcoNation» та із задоволенням фотографувались для найпозитивнішого проекту України «1000000 усмішок».