Головна → новини

Kyiv Vegan Day!

1 листопада в столиці України відбулись масштабні заходи по відзначенню Міжнародного дня вегана (людини, що повністю виключає з раціону та вжитку продукти тваринного походження). Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова, як партнер веган-руху, підготував цікаву програму для всіх, хто забажав дізнатись більше про раціональне харчування. Зокрема, у вільному просторі «Циферблат» з самого ранку на відвідувачів чекали кулінарні майстер-класи, пізнавальні фільми та різноманітні конкурси.

Особливими гостями на святі були діти з соціальних установ Київщини, багатодітних родин Києва. Абсолютна більшість з них зробили свої перші самостійні кроки кухарів, саме на Kiev Vegan Day. Наймолодші кулінари жваво запам’ятовували унікальні рецепти професійних кухарів. Набільше дітям сподобалось готувати “нехитру” страву: яблуко в карамелі. Вони жваво виконували всі настанови тренерів та за кілька хвилин вже пригощали своїх друзів.

Також на відвідувачів чекав і смачний фуршет від професійних кухарів вегано-їжі. Після якого, була представлені маленька розважальна програма. За підсумками майстер-класів, дітям вручили пам’ятні дипломи “Випускник школи Веган-кулінара” та тематичні подарунки. Чудовий настрій та цінні знання, що отримали діти цього дня, ще раз підтвердили: з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!