Головна → новини

Kyiv Family Fest-2013

«Сім’я завжди буде основою суспільства»

(Оноре де Бальзак)

Дійсно, для кожної людини міцна родина є найважливішим у світі. Саме міцна та дружна сім’я є джерелом життєвої енергії, дає нам тепло і підтримку кожен день. З 30 серпня по 1 вересня цього року на Оболонській набережній пройшов Фестиваль сімейного відпочинку Kyiv Family Fest.

На сімейному заході кияни та гості столиці змогли побачити виступи дитячих та юнацьких шкіл по айкі-до, сучасному танцю, BMX, street-workout, подивитися на змагання з американського футболу.

Також всі відвідувачі Фестивалю мали можливість взяти участь у майстер-класах з гончарства, плетіння кошиків, моделюванню човнів і повітряних зміїв. Дітям і дорослим організатори запропонували пострибати на батуті, почитати книги англійською, французькою, іспанською мовами, а також пройти кастинг “Стань телеведучим” та майстер-клас сценічної мови від «Інтер-школи».

Благодійний фонд Костянтина Кондакова виступає за відродження культурно-моральних цінностей і підтримує розвиток спортивної культури в Україні, тому теж зробив свій внесок у Фестиваль.

Три дні наш Благодійний Фонд пропонував усім бажаючим веселе і активне дозвілля на свіжому повітрі. Кожна сім’я могла відвідати унікальні майстер-класи, спробувати свої сили та підкорити висоту, а також пограти в різноманітні розвиваючі ігри з аніматором.

Улюбленим місцем для маленьких екстремалів став, вже відомий завдяки Сорочинському ярмарку, скеледром. На прохання дітей та їх батьків Благодійний фонд Костянтина Кондакова привіз і встановив скелелазну секцію на Фестивалі. Кожен, хто зумів підкорити «стіну», спускався донизу з посмішкою і у відмінному настрої, і отримував приз від Фонду.

Поруч зі скеледромом у шатрі Фонду для всіх гостей проходили творчі майстер-класи. Під керівництвом одного з кращих ігротехників країни гості Фестивалю вчилися робити орігамі, створювали традиційний український сувенір ляльку-мотанку, а також своїми руками робили браслети зі стрічок. Всі ініціативи на свіжому повітрі супроводжувалися українською народною піснею, що надавало сімейному святу особливого колориту.

Зі всіма присутніми працювала аніматор Наталя. Її унікальні авторські методики дозволили однаково приділяти увагу не тільки дітям, а й дорослим. Разом з життєрадісною ведучою малюки водили хороводи, співали пісні, танцювали, грали в захоплюючі ігри на тренування реакції. На майданчику Фонду не було місця для нудьги! Звідусіль долинали дзвінкі голоси та веселий дитячий сміх. Атмосфера свята, яку створили представники БФ Костянтина Кондакова, привернула увагу молодят, які святкували своє весілля на березі Дніпра. Наречений і наречена також приєдналися до загальних веселощів, тим самим підтримавши ідею становлення міцної сім’ї та проведення спільного дозвілля.

Благодійний фонд Костянтина Кондакова пишається тим, що став партнером Kyiv Family Fest – 2013 і зміг підтримати ідею відродження сімейних цінностей. Заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_5475 f4a_5539 f4a_5643