Головна → новини

Канали комунікації з молоддю

Президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ, Наталія Колісник, відвідала захід У Мінмолодьспорту, де розглянули канали комунікації з молодіжними платформами та об’єднаннями.

На необхідності створення ефективних каналів комунікації безпосередньо між молодіжними платформами та об’єднаннями, а також між ними і Мінмолодьспортом наголосив заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема під час зустрічі експертів США з представниками молодіжних організацій.

Зустріч відбулася 14 липня в Міністерстві молоді та спорту.

З експертами спілкувалися випускники Фонду Богдана Гаврилишина, представники Національної молодіжної ради, Українського молодіжного форуму, Реанімаційного пакету реформ, молодіжних рад при ООН і Посольстві США, Громадської ради при Мінмолодьспорту, Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій та Асоціації національно-патріотичних організацій.

Метою зустрічі стало поєднання зусиль для досягнення кращого результату та створення відповідного експертного середовища. Звісно ж дану зустріч відвідала президент МБФ Гарних справ Наталія Колісник!

«Даний тренінг був не лише корисним, а і цікавим. Дуже не звичайний підхід до комунікацій. Я та мої працівники будуть використовувати таку методику при побудові комунікаційної стратегії. Дуже дякую міністерству за організацію таких заходів для представників молодіжних організацій, адже вони сприяють генерації нових ідей та сприяють виникненню нових проектів.» – каже пані Наталія.

Під час заходу доктор права, магістр з управління бізнесом, засновниця міжнародної консалтингової компанії DNA Діанна Дергак провела тренінг для учасників. Учасники заходу визначили моделі та типи поведінки при комунікаціях в особистому та професійному житті.