Головна → новини

Як зробити різдвяний вінок?

Напередодні Нового Року та Різдва на багатьох дверях можна побачити красиві новорічні вінки. Дехто купує їх у магазинах та супермаркетах, але цей елемент святкового декору можна зробити власноруч. Кажуть, що такий віночок на дверях пропускає в будинок щастя й закриває шлях негативу. Тому різдвяний вінок — це не тільки красиво, але й корисно. В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» малюки із багатодітних та малозабезпечених родин Києва побували на оригінальному майстер-класі з плетіння новорічних вінків.

Ініціативу Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова з організації цікавого дозвілля дітей підтримали представники центру соціальних служб Оболонського району столиці. Ведуча Тетяна розповіла маленьким гостям, що традиція прикрашати домівки різдвяними вінками прийшла до нас із Заходу. Для виготовлення таких вінків використовують різноманітні матеріали: хвойні гілочки, папір та різнокольорові стрічки, ялинкові прикраси, квіти, тканину, тощо.

Свої вінки малюки робили власними руками із новорічної мішури та прикрашали їх різноманітними декоративними елементами у різдвяному стилі. Оригінальні віночки створять святковий настрій та стануть у нагоді на зимові свята, прикрасивши собою двері будь-якої оселі. Заради цього з любовью в серці ми будуємо новий світ!

f4a_8603 f4a_8620 f4a_863