Головна → новини

Вишукані прикраси з вовни

Валяння з вовни – це надзвичайно цікава та древня техніка, за допомогою якої можна створювати картини, іграшки, елементи декору, сумочки та незвичайні прикраси (браслети, намиста, сережки, брошки). В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова піклується про одиноких матерів та жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах. Нещодавно матері-одиначки столиці були запрошені провести дозвілля з користю та власними руками зробити унікальні прикраси – брошки з вовни.

Ініціативу благодійного фонду підтримала міжнародна організація “Право на здоров’я” (HealthRight International).

Разом з майстринею Тетяною жінки займалися створенням прикрас у техніці сухого валяння. Натуральний матеріал підкорив гостей творчого заняття своєю пластичністю, м’якістю та податливістю. Під час заходу дівчата з великим задоволенням обирали колір вовни, моделювали дизайн та створювали прикраси. На творчому майстер-класі панувала доброзичлива атмосфера, а обличчя матерів світилися посмішками.

Представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова впевнені, що молоді матері отримали корисні навички, які вони з легкістю зможуть передати своїм дітям. Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_0692 f4a_0708 f4a_0706