Головна → новини

Цікава наука для дітей

В межах програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” співробітники фонду організували поїздку п’ятидесяти дітей молодшого шкільного віку гімназії «Прем’єр» до «Експеріментаріуму». У незвичайному музеї можна брати до рук та роздивлятися всі експонати! А екскурсоводи, схожі на вчених з фантастичних фільмів, показують цікаві досліди та захопливо розповідають про фізику й анатомію.

Для зручності кожного, навіть самого маленького відвідувача, всі експонати мають детальні пояснення. Тому малюки змогли одночасно засвоїти премудрості механічних пристроїв, хитрощі хімреактивів та отримати величезний заряд позитиву. Найактивніші діти навіть стали помічниками ведучих цієї незвичайної екскурсії, чим були надзвичайно горді та обіцяли розповісти про свої успіхи та нові знання всім друзям!

По щасливим обличчям дітей було видно, що вони дійсно люблять вчитися! Малюкам подобається і хімія, і фізика, і навіть «складна» математика! Наша місія – надати дітям можливість з інтересом та задоволенням доторкнутися до незвіданого, вивчати все нове та отримувати освіту – адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!