Головна → новини

Іграшка під ялинку «Сніговик»

Сніговики є невід’ємною атрибутикою новорічних свят, тому декор з ними завжди доречний у святковому оформленні помешкання. В рамках акції Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова«Жодного дня без гарних справ!» діти із соціально незахищених родин відвідали безкоштовний творчий майстер-клас, на якому дізналися, як зробити сніговика із звичайних шкарпеток. Скільки фантазії, вигадки, творчості було вкладено у виготовлення іграшок! А які вийшли веселі сніговики з різнокольорових шкарпеток!

Які радісні емоції відчули діти! Кожен зміг проявити свої творчі здібності й талант. Залучення дітей до творчості неодмінно матиме позитивний вплив на розвиток підростаючого покоління. Всі діти талановиті, потрібно тільки вчасно побачити та розкрити молодий потенціал.

Враження дитинства залишаються в пам’яті на все життя. Тому, команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова намагається, щоб таких незабутніх яскравих вражень у житті дітей було якомога більше. Заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_9589 f4a_9601 f4a_9603_0